Best Western Princess Hotel

85824884
Boka rum

Rum 1

OK
   

Hotellfrukost i Norrköping

Många menar att frukosten är det som skiljer hotellen åt. Vi på BEST WESTERN Princess Hotel är stolta över vår fina frukostbuffé. Ett bevis på att den håller måttet är alla Norrköpingsbor som kommer in och vill äta hotellfrukost trots att de ej bor på hotellet. 
 
Best Western som kedja har tagit hjälp av vår favoritkock Tina Nordström som hjälpt oss att utveckla ett frukostkoncept för alla Best Western hotell i Sverige. Vi kallar vår nya frukost Best Breakfast by Tina.

Tina anser att vi ska satsa på kvalitet framför kvantitet och det tycker vi att hon har helt rätt i. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på buffén. Vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare och vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att ni ska få bestämma själva hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i youghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din tallrik med. 

Låter det som en bra idé? Tacka Tina för den!

På frukostbordet hittar du även vårt hembakta bröd som bakas efter Tinas recept, riktigt smaskigt. Missa heller inte Tinas apelsinsallad. På buffén hittar du också Tinas tips om den godaste frukostmackan. En brödbit, gärna surdegsknäcke toppad med keso, avocado och krasse. Toppa med lite olivolja och peppar och njut!

Sitter du och läser detta, blir sugen men bor i närheten, titta förbi på en frukost vet ja, du betalar 95 kr/person i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på de stora kaffekedjorna.

Två saker till,
 1. Vår äggröra är alltid hemmagjord och vi tar våra kokta ägg på största allvar där löskokt ska vara löskokt och hårdkokt ska vara hårdkokt.
Vi kan dessutom  hålla dem lagom varma i våra speciella äggvärmare. 
2. Du som provat vår frukost och vill göra samma smaskiga recept hemma, här nedan får du några av dem!
Best breakfast by tina bröd

Tinas goda bröd

Det här brödet är superenkelt att baka, rör bara ihop ingredienserna, ner i en form och sedan in i ugnen.

Best breakfast by tina apelsinsallad

Tinas apelsinsallad

Ett fräscht inslag på buffén. Gör gott både för humöret och för magen. Apelsiner, honung, valnötter mm..

Best breakfast by tina dukka strö

Strö till fil

Detta strö är en egyptisk kryddblandning som passar utmärkt till frukostfilen eller yoghurten.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse