Middag

En trappa ned från vår lobby ligger restaurang Poco Mas, som serverar spanska tapas. Om du inte är hungrig går det också bra att titta förbi på en drink. Poco Mas har specialiserat sig på gin och erbjuder ett stort urval från världens alla hörn.


Restaurangens öppettider

  • Måndag - lördag: 16:00 - 01:00
  • Söndag: stängt

Sugen på nått annat?

Vi samarbetar dessutom med restaurang Butlers och restaurang Lagerqvist i Norrköping. Båda restaurangerna ligger nära oss och tar emot Best Western Rewards-checkar.


Om du bara är sugen på något litet eller vill veta vart närmsta kiosk eller mataffär ligger så är det bara att fråga i receptionen! Vi kan även tipsa om andra restauranger och barer.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.