Middag

En trappa ned från vår lobby ligger La Uva, en restaurang som serverar spanska tapas. Om du inte är hungrig går det också bra att titta förbi på en drink. La Uva är specialiserade på drinken Gin och Tonic och erbjuder ett stort urval av både Gin och olika tonics som kommer från världens alla hörn. La Uva accepterar Best Western Rewards-checkar.


Restaurangens öppettider

  • Måndag - torsdag: 16:30 - 22:00
  • Fredag - lördag: 16:30 - 00:00
  • Söndag: stängt

Sugen på nått annat?

Vi samarbetar även med restaurang Butlers och restaurang Lagerqvist i Norrköping. Båda restaurangerna ligger nära oss och tar dessutom emot Best Western Rewards-checkar.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.