Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Bra paketerbjudanden i Norrköping

Klicka in och kika på paketen här nedan, här hittar du våra bästa erbjudanden.
 
Kalendern har en tendens att bli fullbokad så boka in ditt hotellpaket redan idag så du har något mysigt att se fram emot! Vi erbjuder allt ifrån mysiga paket för en romantisk helg till familjepaket med en massa bus på både lekland, badhus och Kolmården.
 
Norrköping är även en perfekt destination för dig som gillar golf. Vi har flera fina banor runt omkring staden. Vi hjälper gärna till att boka starttider. Se
gärna vårt golfpaket för en bra deal.
 
Vi hoppas få se er i Norrköping framöver, varmt välkomna!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.

Lyxhelg

Ta en break från vardagen i höstrusket och boka in en lyxhelg hos oss. Här bor du mitt i Norrköping city och kan njuta av allt staden har att erbjuda. I vårt lyxpaket ingår en 5-rätters middag på den populära restaurangen Butlers.

Bad & bus

Ta med familjen och gå på både Centralbadet och Busfabriken! På Centralbadet finns  äventyrsbad, på Busfabriken kan man busa omkring bland hoppborgar, bollhav, studsmattor, rutschkanor och klätterställningar.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.