Erbjudanden och hotellpaket

På den här sidan har vi samlat alla våra hotellpaket, kampanjer och erbjudanden på en plats. Hoppas du hittar något du gillar. Vi ses i Norrköping!

Checka in för 995 kr/natt

I vår kan du bo upp till 2 personer hos oss för endast 995 kr natten. Vår härliga frukost ingår dessutom i priset!  

Sommar i Norrköping med 20% rabatt

Under sommaren får alla 20% rabatt när de bokar hotell minst 2 nätter. Boka med koden SUMMER24.

Det lönar sig att vara medlem

Vi är en del av Best Western Hotels & Resorts och kan därför erbjuda dig förmåner när du blir medlem i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards. Lojalitetsprogrammet gäller i alla länder där vi har hotell och ger bland annat poäng, rabatter och frinätter på våra hotell. Du får även tillgång till vår poängshop, där du kan omvandla dina poäng till exempelvis presentkort. Ju mer du bor hos oss, desto fler poäng samlar du ihop. Det kostar inget att bli medlem och dina poäng förfaller aldrig. Bra va?

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.