Tillbringa sportlovet hos oss på Princess Hotel

20% rabatt på sportlovet


Vi på Princess Hotel vill välkomna dig att tillbringa sportlovet hos oss och i Norrköping.

I Norrköping finns gott om aktiviteter för hela familjen. Norrköping är en mysig stad känd för bland annat sina vackra industribyggnader och strömmen som forsar genom stan, promenaderna och de charmiga stråken i Knäppingsborg. Några av de roliga aktiviteter för hela familjen som finns är Medley-Centralbadet, Busfabriken och Visualiseringscenter C. 

Hotellet ligger beläget mitt i Norrköping. Här bor du bekvämt i fräscha rum nära både stad och natur. 
Vi bjuder in till en härlig frukostbuffé varje morgon där du och din familj kan vakna upp tillsammans med god frukost i lugn och ro. 
På hotellet erbjuder vi ett välutrustat grym och relaxavdelning med bastu. 

Bokningskod
Boka med kampanjkod WINTER23

Boendeperiod
10 februari – 17 mars 2023 ( bokas senast 16 mars 2023 )

Boka här

Varmt välkommen!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.