Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotell med fitness gym i Norrköping

I vårt nya fitness center har vi lagt fokus på både snygg miljö och utrustning av högsta kvalitet. Tanken har varit att täcka in de flesta behov vad gäller motion- och styrketräning när du bor på hotell.  På Best Westsrn Princess hotel hittar du minst lika bra träningsredskap som du gör på de professionella gymmen i Norrköping, fast i mindre skala och på mindre yta. I anslutning till vårt gym finns även omklädningsrum och duschar, samt en gemensam bastu.
Vårt fitness center är öppet mellan 06:00 och 22:30 alla dagar.
 
Vill du hellre få lite frisk luft och motionera ute, så kan du få en motionskarta av oss på hotellet. Den innehåller även andra gymanläggningar i stan. 
Motionskartan kan du även se här  

Träning för Norrköpingsbor 

Bor du i Norrköping och tycker att vårt gym skulle passa dig att träna i? Då vi oftast har gott om plats i gymmet säljer vi ett begränsat antal medlemskap.

12 månader - 2500 kr
6 månader - 1300 kr 

Som medlem har du tillgång till omklädningsrum med bastu. Vänligen lös ditt medlemskap i hotellets reception.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.