Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellfrukost i Norrköping på Best Western Princess Hotel

Många menar att frukosten är det som skiljer hotellen åt. Vi på Best Western Princess Hotel är stolta över vår fina frukostbuffé.
Ett bevis på att den håller måttet är alla Norrköpingsbor som kommer in och vill äta hotellfrukost trots att de ej bor på hotellet. Hos oss kan du alltid välja mellan espresso och cappuccino på nymalda bönor med färskskummad mjölk. Självklart har vi även vanligt nybryggt kaffe. Vår äggröra är alltid hemmagjord och vi tar våra kokta ägg på största allvar där löskokt ska vara löskokt och hårdkokt ska vara hårdkokt. 
Sitter du och läser detta och blir sugen fastän du inte bor hos oss på hotellet, då är du välkommen till oss för att äta frukost. Det kostar 125 kr/person som du betalar receptionen, ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på de stora kaffekedjorna. Du är välkommen fram till en halvtimme innan frukosten stänger. 
Under rådande omständigheter med Covid-19 tar vi endast emot drop-in gäster i mån av plats s¨å meddela gärna i förväg att ni vill komma.

Frukostens öppettider:
Vänligen kontakta hotellet för aktuell information om frukosttider. Telefon: 011-285840 mail: info@princesshotel.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.