Best Western Princess Hotel

85824884
Boka rum

Rum 1

OK
   

Hotellfrukost i Norrköping på Best Western Princess Hotel

Många menar att frukosten är det som skiljer hotellen åt. Vi på Best Western Princess Hotel är stolta över vår fina frukostbuffé. Ett bevis på att den håller måttet är alla Norrköpingsbor som kommer in och vill äta hotellfrukost trots att de ej bor på hotellet. Hos oss kan du alltid välja mellan espresso och
cappuccino på nymalda bönor med färskskummad mjölk. Självklart har vi även vanligt nybryggt kaffe. Vår äggröra är alltid hemmagjord och vi tar våra kokta ägg på största allvar där löskokt ska vara löskokt och hårdkokt ska vara hårdkokt. Vi kan dessutom  hålla dem lagom varma i våra speciella äggvärmare. Dessutom kan du göra din egen färskpressade apelsinjuice!
 
Sitter du och läser detta och blir sugen fastän du inte bor hos oss på hotellet, då är du välkommen till oss för att äta frukost. Det kostar 95 kr/person som du betalar receptionen, ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på de stora kaffekedjorna. Du är välkommen fram till en halvtimme innan frukosten stänger. 

Frukostens öppettider:
Måndag-fredag                              kl 6.30-10.00
Lördag-Söndag & helgdagar       kl 7.30-11.00
Reservation för eventuella ändringar. Är ni mer än 10 personer ring och boka på tel 011-28 58 40. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse