Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Konferens och konferenspaket i Norrköping

Behöver ni komma bort från kontoret en stund? Samlas för att samla tankarna och utarbeta strategier?
Kanske behöver ni svetsa samman gruppen inför nya utmaningar. Vi skulle vilja slå ett slag för att komma och besöka oss  och ha er konferens i Norrköping.
 
I en mindre stad är priserna bättre och det går ofta snabbare att ta sig fram. Varför inte välja Norrköping som plats för din nästa konferens? 
 
Vi samarbetar med de flera konferensanläggningar i Norrköping och kan erbjuda bra paketerbjudanden på konferenspaket. Vänligen se de olika flikarna ovan för att få veta mer om de olika anläggningar som finns att tillgå.
 
Du kan också maila eller ringa oss så hjälper vi dig med planeringen.
Kontakta oss på telefon 011-28 58 40 eller maila på info@princesshotel.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.