Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Princess Hotel - Hotell i Norrköping

Princess Hotell är ett trestjärnigt Best Western-hotell i centrala Norrköping. Hos oss bor du bekvämt och i fräscha rum nära både stad och natur. Välkommen till Norrköping och till oss på Princess Hotel. Här kommer du trivas!

Boka rum online

Vintererbjudande

Du som är eller blir medlem får 15% rabatt på din vistelse när du bor hos oss minst en natt torsdag till söndag med utcheckning senast måndag.  

Frukost ingår alltid

Starta dagen med en god och näringsrik frukostbuffé à la Norrköping! 

Varför välja oss?

Centralt

Hos oss bor du både nära natur och stadens puls med de många äventyr och upplevelser som Norrköping har att erbjuda.

Barnvänligt

Hotellbesöket blir aldrig tråkigt för de minsta i vårt lekrum. Gott om leksaker samt tv-spel för de lite större barnen.

Inbjudande

Känn dig som hemma! Oavsett om du vill träna, basta eller bara hänga på rummet vill vi göra din upplevelse personlig.

Bara 30 minuter från Kolmården

Letar du boende nära Kolmården? Princess Hotell ligger bara 30 minuter från Kolmården. Boka ett av våra familjerum så får du och din familj ut det bästa av två världar. Bo i mysiga Norrköping med allt vad staden har att erbjuda, varvat med spännande på Kolmårdens djurpark!

Best Sport

Med Best Sport erbjuder vi extra förmånliga priser när ditt lag bor hos oss i samband med exempelvis en match, en turnering eller ett träningsläger.

Best Western Rewards

Vårt lojalitetsprogram gäller i alla länder där vi har hotell och ger bland annat rabatter och frinätter på våra hotell. Du får även tillgång till vår populära poängshop.

Boka ditt rum

Du kan enkelt boka ditt rum online eller genom att kontakta oss. Vi ses i Norrköping!

Boka rum
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.