Miljöarbete

Vi strävar efter att vara ett bra miljöval för våra gäster och verka för att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Som en del av vårt miljöarbete har vi valt att arbeta för att miljömärka vårt hotell med den globala miljömärkningen Green Key. I vår miljöpolicy har vi satt upp miljömål och en handlingsplan för att uppnå dessa mål.

Hitta hit
Åk till oss med kollektivtrafiken. Från Norrköpings station kan du ta spårvagn nr 3 mot Klockaretorpet till hållplats Hörsdalsparken, som ligger 200 meter från hotellet. Andra alternativt är stadsbuss nr 11 mot Lindö  eller nr 12 & 13 mot Vrinnevisjukhuset till hållplats Spiran som ligger precis vid hotellet.

Bussar mot turistmålet Kolmården avgår från Norrköpings Station.

Cykeluthyrning
Receptionen kan hjälpa till med tips på cýkeluthyrning.

Som gäst hos oss kan du också bidra till hållbarhet med miljötänk:

  • Släck lampan efter dig när du lämnar ditt rum
  • Hjälp oss att återvinna genom att samla återvinning på en plats
  • Ta inte mer mat än vad du orkar äta upp på frukosten

    Tack för din hjälp och ditt engagemang! 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.