Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Vår restaurang i Norrköping - La Uva Tapas Bar

En trappa ned från vår lobby ligger La Uva, en spansk Tapasrestaurang, som erbjuder många smårätter som tillsammans blir en hel måltid. Informellt och elegant. På kvällarna är det mestadels tapas som gäller men många tittar också in på en drink. La Uva är specialiserade på drinken Gin och Tonic och erbjuder ett stort urval av både Gin och olika tonics som kommer från världens alla hörn . Vi kan varmt rekommendera dig att prova!

Restaurangen är öppen för lunch måndag-fredag och kvällstid alla dagar utom söndagar. Mer exakta öppettider vänligen se La Uvas hemsida.

La Uva accepterar Best Western Rewards Checkar.

Du som bor hos oss och vill äta middag har dessutom många andra alternativ utöver La Uva. Då vi befinner oss mitt i city hittar du Butlers och Saliga Munken inom 50 meter från hotellet. 

Butlers 

En trevlig kvarterskrog som ligger på hörnan i samma hus som hotellet. Om du säger till att du bor på hotellet får du dessutom 10% rabatt på maten. Gäller endast på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 
Accepterar Best Western Rewards Check. 

Pappa Grappa och Ánima

Pappa Grappa serverar medelhavsinspirerad mat, vedungsbakad pizza och härliga italienska pastarätter.  På Ánima serveras små och stora rätter med inspiration från medelhavet, som ni med fördel kan välja bland och sedan dela runt bordet.  I vinkällaren finns Norrköpings kanske största vinutbud.  

Accepterar Best Western Rewards Check.  
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.