Best Western Princess Hotel

49
Boka rum

Rum 1

OK
   

Vår restaurang i Norrköping - La Uva Tapas Bar

En trappa ned från vår lobby ligger La Uva, en spansk Tapasrestaurang, som erbjuder många smårätter som tillsammans blir en hel måltid. Informellt och elegant. På La Uva kan du äta dagens lunch på veckodagar, du väljer mellan en kött och en fiskrätt samt har tillgång till restaurangens fina salladsbuffé.
På kvällarna är det mestadels tapas som gäller men många tittar också in på en drink. La Uva är specialiserade på drinken Gin och Tonic och erbjuder ett stort urval av både Gin och olika tonics som kommer från världens alla hörn . Vi kan varmt rekommendera dig att prova!

Restaurangen är öppen för lunch måndag-fredag och kvällstid alla dagar utom söndagar. Mer exakta öppettider vänligen se La Uvas hemsida.

La Uva accepterar Best Western Rewards Checkar.

Läs mer
 
Kvällens middag inkluderad må-to under affärssäsong
Måndag till torsdag bjuder vi dig som är medlem i Best Western Rewards* och betalar ordinarie logipris eller har företagsavtalspris (om inget annat överenskommits mellan parterna) på Kvällens Middag inklusive sallad och bröd, mellan kl 17-21, i restaurangen i huset, La Uva.  

Läs mer

Du som bor hos oss och vill äta middag har dessutom många andra alternativ utöver La Uva. Då vi befinner oss mitt i city hittar du Butlers och Saliga Munken inom 50 meter från hotellet. 
Restaurang Butler's Hörna

Butlers 

En trevlig kvarterskrog som ligger på hörnan i samma hus som hotellet. Om du säger till att du bor på hotellet får du dessutom 10% rabatt på maten. Gäller endast på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 
Accepterar Best Western Rewards Check. 

Pappa Grappa

En italiensk kvarterskrog med tre restauranger in till varandra, Pappa Grappa Restaurangen; en förstklassig upplevelse. Matbaren; avspänt och okomplicerat och Terrassen; sommaröppet med utsikt över Strömsparken. Maten lagas från grunden, med väl utvalda råvaror från Östergötland, Sverige och världen.

Accepterar Best Western Rewards Check.  

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse