Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellrum i Norrköping

Best Western Princess Hotel har 119 hotellrum, en blandning av både enkel- och dubbelrum. Då vi vet att många söker familjerum har vi rum som kan ta upp till två vuxna och två barn (4-13 år). Dessa rum är dubbelrum som vi utrustar med extrasängar för detta ändamål. Ett fåtal rum på hotellet har kokvrå.  

Alla rum är utrustade med badrum, hårtork, vattenkokare, strykbräda, strykjärn, trådlöst internet, 32-tums plattskärms-TV.
 
På hotellet finns ett välutrustat fitness center och i direkt anslutning hittar du bastu och omklädningsrum. 
 
Kontakta gärna vår trevliga bokning för mer information på 011-28 58 40.

Enkelrum

Våra enkelrum passar perfekt om du reser ensam och inte tar med dig hela garderoben på resan. Här sover du bekvämt i våra sköna sängar och det finns även gott om plats att arbeta vid ett skrivbord på rummet. Enkelrummet är ett mysigt alternativ!

Dubbelrum 

I våra dubbelrum har du lite mer plats att breda ut dig. Kanske gillar du att ha en säng till din väska? Fast ännu lite trevligare kanske det blir om du tar med någon du tycker om. Alla våra rum har kaffe/tekokare så att du enkelt kan ta dig en kopp på rummet.
I dubbelrummen finns det möjlighet att ställa in en extrasäng.

Familjerum

Vi har flera olika sorters rum för att passa våra familjers boende-önskemål. Vissa rum har en bäddfåtölj, vissa rum har ett praktiskt sängskåp som på bilden nedan och ytterligare något rum har ett extra litet sovrum att tillgå. När familje-rummen är slut kan du även få alternativet om dubbelrum med extrasäng.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.